Produkcja
Zajmujemy się produkcją kebab oraz sprzedażą hurtową i detaliczną mięsa drobiowego oraz przypraw i sosów.
Produkcja kebabu w naszej firmie odbywa się w odpowiednich warunkach, przez wykwalifikowany personel, pod ścisłą kontrolą wdrożonego systemu HACCP, oraz nadzoru Lekarza Weterynarii. Dzięki temu gwarantujemy bezpieczeństwo żywności i towaru. Zakład nasz został zakwalifikowany do sprzedaży na rynek krajowy, jak również na rynek Unii Europejskiej.
Nasz personel, to głównie obywatele tureccy, którzy ukończyli specjalistyczne kursy i nabyli tytuł mistrzów produkcji kebabu. Posiadamy własne środki transportu, a nasze samochody zostałydpouszczone przez lekarza weterynarii do przewozu i transportu mięsa oraz kebabu.
- drobiowe
- wołowe
- Produkcja walców z surowego mięsa, ze specjalnymi przyprawami, do dalszego opiekania w punktach sprzedaży "KEBAB"
- Produkcja KEBAB przyprawionych, opieczonych i pokrojonych zestawów "kebab" przeznaczonych do spożycia po ich podgrzaniu.
- Sprzedaż surowego mięsa wołowego i drobiowego