Wybierz jezyk:
Język angielski Język turecki

Produkcja

Zajmujemy się produkcją kebab oraz sprzedażą hurtową i detaliczną mięsa drobiowego oraz przypraw i sosów.

Produkcja kebabu w naszej firmie odbywa się w odpowiednich warunkach, przez wykwalifikowany personel, pod ścisłą kontrolą wdrożonego systemu HACCP, oraz nadzoru Lekarza Weterynarii. Dzięki temu gwarantujemy bezpieczeństwo żywności i towaru. Zakład nasz został zakwalifikowany do sprzedaży na rynek krajowy, jak również na rynek Unii Europejskiej.

Nasz personel, to głównie obywatele tureccy, którzy ukończyli specjalistyczne kursy i nabyli tytuł mistrzów produkcji kebabu. Posiadamy własne środki transportu, a nasze samochody zostałydpouszczone przez lekarza weterynarii do przewozu i transportu mięsa oraz kebabu.

Do produkcji naszych wyrobów wykorzystujemy najwyższej klasy polskie mięso:
  • drobiowe
  • wołowe
Obszary działalności zakładu:
  1. Produkcja walców z surowego mięsa, ze specjalnymi przyprawami, do dalszego opiekania w punktach sprzedaży "KEBAB"
  2. Produkcja KEBAB przyprawionych, opieczonych i pokrojonych zestawów "kebab" przeznaczonych do spożycia po ich podgrzaniu.
  3. Sprzedaż surowego mięsa wołowego i drobiowego

NUR - Zakład produkcyjny

26-110 Skarżysko-Kamienna
ul. 3 Maja 251, 253

Zobacz proces produkcji